Λάβετε Νέα Μας!

captcha

Online Επισκέπτες

Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προφίλ Επιχείρησης

Με γνώμονα την αγάπη μας για την εσωτερική διακόσμηση και με το ταλέντο και την ευστροφία μας στον τομέα αυτό ξεκινήσαμε το 1989 τη δραστηριότητά μας στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, πλοίων, σκαφών αναψυχής, κ.τ.λ.


Μετά από 29 χρόνια πορείας στο χώρο και με τη τεχνογνωσία που διαθέτουμε, πετύχαμε να έχουμε ένα από τα πιο οργανωμένα εργοστάσια ραφής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Με πάνω από 60 εξειδικευμένα μηχανήματα και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς στον ξενοδοχειακό τομέα. Αυτό μας καθιστά πρωτοπόρους στο χώρο διότι σε ελάχιστο χρόνο παραδίδουμε 5αστέρων ξενοδοχεία άνω των 300 δωματίων χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.


Τολμήσαμε επίσης κάτι που δεν τόλμησαν οι άλλοι όλα αυτά τα χρόνια (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ). Αντιπροσωπεύουμε, εισάγουμε και κατασκευάζουμε για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Βαλκάνια, Ηλεκτρικά Συστήματα Ανάρτησης Κουρτινών, Ηλεκτρικά Συστήματα Σκίασης, Ηλεκτρικές Οθόνες Προβολής, κ.τ.λ.


Πελάτες μας επώνυμα ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς και μεγάλα επώνυμα καταστήματα στο χώρο του υφάσματος μπορούν να εγγυηθούν την άψογη συνεργασία μας και το άριστο επίπεδο κατασκευής.


Αναλαμβάνουμε επίσης την επιμέτρηση και τοποθέτηση με έμπειρους και υπεύθυνους τεχνίτες, ώστε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα καλύψει εξολοκλήρου τις ανάγκες σας.


Παραμένουμε μια σταθερή δύναμη στην εσωτερική ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς αλλά και με τα πιο αξιόπιστα συνεργεία κατασκευής.


Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,

 

Casa Romantica

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 19:43
 

Copyright 2010 casaromantica.gr